BE QUIET! PURE WINGS 2 120MM

• 115.00
  • מחיר חבר מועדון:
אזל המלאי
פריט זה ניתן על ידי קרדיטים.
לחצו על "הוספה לעגלה" להמשך
אזל המלאי עבור /

The Pure Wings 2 fans bring famous be quiet! silent cooling to entry level computing, yet are also appropriate for gaming and multimedia systems. The most important features include: Nine airflow-optimized fan blades that reduce noise-generating turbulence Long life rifle bearing gives an operating lifetime of 80,000 hours Even at maximum speed, operates at only 19.2 dB(A)

• זמן אספקה ותנאי רכישה
    *המחירים באתר הינם להזמנה באתר בלבד ולא קבילים למוצרים הנמצאים בסניפים הפיזיים והמלאי שלהם בסניפים הללו.
    *ההזמנה אינה סופית עד לאישור פרטי ההזמנה והתשלום ע"י נציג מטעם החברה.
    --------------
    שימו ❤ - במידה ויש לך פריטים בסל הקניות שאינם תומכים במשלוח, אלא באיסוף עצמי בלבד, נציג שירות יחזור אליך בשיחה כדי לאמת את פרטי האיסוף עבור הפריטים הללו!
    אפשרויות איסוף ומשלוח:
    🛒איסוף עצמי מהסניף: 1-7 ימי עסקים - חינם
    🛒משלוח אקספרס: 72 שעות עסקים - +60 ש"ח לכל הארץ
    🛒משלוח מהיום למחר בחיפה והקריות: בהזמנה עד השעה 16:00, יגיע ללקוח ביום למחרת. בכפוף למלאי זמין - חיפה - 50 ש"ח / קריות - 70 ש"ח
    🛒משלוח אקספרס למארזים ו/או מוצרים גדולים ו/או כבדים: 120 ש"ח לכל הארץ
  • מדיניות החזרת מוצרים
    ניתן להחזיר מוצר לאחר 14 ימים למעט מוצר שנפתח, הודלק, שומש, חובר לחשמל, נפגם או שיש סימני שימוש פיזיים, ו/או האריזה נפגמה או נפתחה.

ניתן להחזיר מוצר סגור באריזתו *המקורית* ו*האטומה* בלבד!

מוצרים מחודשים או משומשים (מחשבים, מכשירים ניידים, קונסולות משחק וכו.) שעברו תיקון, *לא ניתנים להחזרה כלל*

מפרט

גודל מאוורר

120mm

מידע

Achieves a great price-for-performance ratio
The Pure Wings 2 120mm fan operates at only 19.2dB(A) even at maximum speed. The perfect choice for silent home and office PCs as well as gaming and multimedia systems.
For even better cooling
Thanks to its surface-optimized fan blades the airflow is enhanced, noise-generating turbulences are minimized and the air pressure is increased. This feature is the key to effective cooling.
Gives the fan a very long lifespan
The Pure Wings 2 120mm is the hallmark of outstanding reliability. This is achieved by its high-quality rifle bearing technology, which assures a very long lifespan of up to 80,000 hours.

#{title}

#{text}