GIGABYTE GEFORCE RTX 3060TI GV-N306TAORUS E-8GD 2.0

• מחיר חבר מועדון:
  • הזמנה מראש לפי מלאי היבואן
אזל המלאי
פריט זה ניתן על ידי קרדיטים.
לחצו על "הוספה לעגלה" להמשך
אזל המלאי עבור /

• זמן אספקה ותנאי רכישה
    *המחירים באתר הינם להזמנה באתר בלבד ולא קבילים למוצרים הנמצאים בסניפים הפיזיים והמלאי שלהם בסניפים הללו.
    *ההזמנה אינה סופית עד לאישור פרטי ההזמנה והתשלום ע"י נציג מטעם החברה.
    --------------
    שימו ❤ - במידה ויש לך פריטים בסל הקניות שאינם תומכים במשלוח, אלא באיסוף עצמי בלבד, נציג שירות יחזור אליך בשיחה כדי לאמת את פרטי האיסוף עבור הפריטים הללו!
    אפשרויות איסוף ומשלוח:
    🛒איסוף עצמי מהסניף: 1-7 ימי עסקים - חינם
    🛒משלוח אקספרס: 72 שעות עסקים - +60 ש"ח לכל הארץ
    🛒משלוח מהיום למחר בחיפה והקריות: בהזמנה עד השעה 16:00, יגיע ללקוח ביום למחרת. בכפוף למלאי זמין - חיפה - 50 ש"ח / קריות - 70 ש"ח
    🛒משלוח אקספרס למארזים ו/או מוצרים גדולים ו/או כבדים: 120 ש"ח לכל הארץ
  • מדיניות החזרת מוצרים
    ניתן להחזיר מוצר לאחר 14 ימים למעט מוצר שנפתח, הודלק, שומש, חובר לחשמל, נפגם או שיש סימני שימוש פיזיים, ו/או האריזה נפגמה או נפתחה.

ניתן להחזיר מוצר סגור באריזתו *המקורית* ו*האטומה* בלבד!

מוצרים מחודשים או משומשים (מחשבים, מכשירים ניידים, קונסולות משחק וכו.) שעברו תיקון, *לא ניתנים להחזרה כלל*
מפרט
מעבד גרפי
GeForce RTX 3060 Ti
מהירות ליבה
1785 MHz (Reference Card: 1665 MHz)
מהירות זכרון
Recommended PSU
650W with Power Connectors 8 pin*1 + 6 pin*1
עיצוב תרמי
The WINDFORCE 3X cooling system features 3x 80mm unique blade fans, alternate spinning, 5 composite copper heat pipes direct touch GPU, 3D active fan and Screen cooling, which together provide high efficiency heat dissipation.
אריזה
Retail - קופסה
מידע
DESIGN CONCEPT
Neonpunk style emanates in the darkness from the glimmer of high quality metals, showcasing futuristic aesthetics in the darkness of the night.
The new era of esports has arrived.
    WINDFORCE 3X
COOLING SYSTEM
RGB FUSION 2.0
With 16.7M customizable color options and numerous lighting effects, you can choose lighting effects or synchronize with other AORUS devices.

#{title}

#{text}