כבל אודיו איכותי PL3.5 לPL3.5 באורך 2 מטר מבית AVINITY
ראשים מוזהבים-24 Karat דגם:107538 יצרן:Hama סדרה: AVINITY אחריות: 30 שנה של היבואן
18 קרא עוד
כבל אודיו איכותי PL3.5 ל2RCA באורך 2 מטר מבית AVINITY
ראשים מוזהבים-24 Karat דגם:107532 יצרן:Hama סדרה: AVINITY אחריות: 30 שנה של היבואן
22 קרא עוד
כבל אודיו איכותי 2RCA ל2RCA באורך 2 מטר מבית AVINITY
ראשים מוזהבים-24 Karat דגם:107519 יצרן:Hama סדרה: AVINITY אחריות: 30 שנה של היבואן
23 קרא עוד
כבל מיוחד לחיבור סטבוופר באורך 6 מטר סדרת AVINTY מבית Hama
כבל סאב בסיכוך גבוהה במיוחד מבית AVINITY. מיוצר ברמה גבוהה במיוחד, מעביר ליין בס נקי לחלוטין ללא הנחתות צליל.  עובד בעומס גבוהה ובתפוקת צליל איכותית ביותר. כיוון זרימה אחד , המצויין על הכבל ללא אותות חזרה. תקעי מתכת קשה, מצופה זהב טהור 24-KARAT. ראשים מוזהבים-24 Karat מפצל Y נקבה ל 2 זכרים כלול בחבילה דגם:107512 יצרן:Hama סדרה: AVINITY אחריות: 30 שנה של היבואן
כבל מיוחד לחיבור סטבוופר באורך 2מטר סדרת AVINTY מבית Hama
כבל סאב בסיכוך גבוהה במיוחד מבית AVINITY. מיוצר ברמה גבוהה במיוחד, מעביר ליין בס נקי לחלוטין ללא הנחתות צליל.  עובד בעומס גבוהה ובתפוקת צליל איכותית ביותר. כיוון זרימה אחד , המצויין על הכבל ללא אותות חזרה. תקעי מתכת קשה, מצופה זהב טהור 24-KARAT. ראשים מוזהבים-24 Karat מפצל Y נקבה ל 2 זכרים כלול בחבילה דגם:107510 יצרן:Hama סדרה: AVINITY אחריות: 30 שנה של היבואן
35 קרא עוד
כבל אופטי איכותי באורך 5 מטר מבית Hama
תומך בהעברת אות דיגיטלי באיכות הגבוהה ביותר דגם:107493 יצרן:Hama אחריות: 30 שנה של היבואן
35 קרא עוד
כבל אופטי איכותי באורך 2 מטר מבית Hama
תומך בהעברת אות דיגיטלי באיכות הגבוהה ביותר דגם:107487 יצרן:Hama אחריות: 30 שנה של היבואן
22 קרא עוד
כבל HDMI לHDMI באורך 7 מטר מבית Hama
כבלי HDMI איכותיים HIGH END בדירוג מטורף כבל תומך בהעברת Ultra HD 4K ותלת מימד 3D תומך בהעברת -High Speed with Ethernet רזולוציה מקסימאלית :4096X2160 פיקסלים מהירות העברת נתונים -18.6Gbit /s ראשים מוזהבים-24 Karat תקן:1.4 דגם:107460 יצרן:Hama אחריות: חודש של היבואן
כבל HDMI לHDMI באורך 5 מטר מבית Hama
כבלי HDMI איכותיים HIGH END בדירוג מטורף כבל תומך בהעברת Ultra HD 4K ותלת מימד 3D תומך בהעברת -High Speed with Ethernet רזולוציה מקסימאלית :4096X2160 פיקסלים מהירות העברת נתונים -18.6Gbit /s ראשים מוזהבים-24 Karat תקן:1.4 דגם:107454 יצרן:Hama אחריות: חודש של היבואן
29 קרא עוד
כבל HDMI לHDMI באורך 3 מטר מבית Hama
כבלי HDMI איכותיים HIGH END בדירוג מטורף כבל תומך בהעברת Ultra HD 4K ותלת מימד 3D תומך בהעברת -High Speed with Ethernet רזולוציה מקסימאלית :4096X2160 פיקסלים מהירות העברת נתונים -18.6Gbit /s ראשים מוזהבים-24 Karat תקן:1.4 דגם:107453 יצרן:Hama אחריות: חודש של היבואן
25 קרא עוד
כבל HDMI לHDMI באורך 2 מטר מבית Hama
כבלי HDMI איכותיים HIGH END בדירוג מטורף כבל תומך בהעברת Ultra HD 4K ותלת מימד 3D תומך בהעברת -High Speed with Ethernet רזולוציה מקסימאלית :4096X2160 פיקסלים מהירות העברת נתונים -18.6Gbit /s ראשים מוזהבים-24 Karat תקן:1.4 דגם:107452 יצרן:Hama אחריות: חודש של היבואן
25 קרא עוד
כבל HDMI לHDMI באורך מטר מבית Hama
כבלי HDMI איכותיים HIGH END בדירוג מטורף כבל תומך בהעברת Ultra HD 4K ותלת מימד 3D תומך בהעברת -High Speed with Ethernet רזולוציה מקסימאלית :4096X2160 פיקסלים מהירות העברת נתונים -18.6Gbit /s ראשים מוזהבים-24 Karat תקן:1.4 דגם:107451 יצרן:Hama אחריות: חודש של היבואן
19 קרא עוד
כבל HDMI לHDMI מסדרת AVINITY באורך 10 מטר מבית Hama
כבל תומך בהעברת Ultra HD 4K ותלת מימד 3D תומך בהעברת -High Speed with Ethernet רזולוציה מקסימאלית :4096X2160 פיקסלים מהירות העברת נתונים -21Gbit /s ראשים מוזהבים-24 Karat תקן:1.4 דגם:107467 יצרן:Hama אחריות: חודש של היבואן
89 קרא עוד
כבל HDMI לHDMI מסדרת AVINITY באורך 7 מטר מבית Hama
כבל תומך בהעברת Ultra HD 4K ותלת מימד 3D תומך בהעברת -High Speed with Ethernet רזולוציה מקסימאלית :4096X2160 פיקסלים מהירות העברת נתונים -21Gbit /s ראשים מוזהבים-24 Karat תקן:1.4 דגם:107466 יצרן:Hama אחריות: חודש של היבואן
69 קרא עוד
כבל HDMI לHDMI מסדרת AVINITY באורך 5 מטר מבית Hama
כבל תומך בהעברת Ultra HD 4K ותלת מימד 3D תומך בהעברת -High Speed with Ethernet רזולוציה מקסימאלית :4096X2160 פיקסלים מהירות העברת נתונים -21Gbit /s ראשים מוזהבים-24 Karat תקן:1.4 דגם:107465 יצרן:Hama אחריות: חודש של היבואן
55 קרא עוד
כבל HDMI לHDMI מסדרת AVINITY באורך 3 מטר מבית Hama
כבל תומך בהעברת Ultra HD 4K ותלת מימד 3D תומך בהעברת -High Speed with Ethernet רזולוציה מקסימאלית :4096X2160 פיקסלים מהירות העברת נתונים -21Gbit /s ראשים מוזהבים-24 Karat תקן:1.4 דגם:107464 יצרן:Hama אחריות: חודש של היבואן
כבל HDMI לHDMI מסדרת AVINITY באורך 2 מטר מבית Hama
כבל תומך בהעברת Ultra HD 4K ותלת מימד 3D תומך בהעברת -High Speed with Ethernet רזולוציה מקסימאלית :4096X2160 פיקסלים מהירות העברת נתונים -21Gbit /s ראשים מוזהבים-24 Karat תקן:1.4 דגם:107463 יצרן:Hama אחריות: חודש של היבואן
43 קרא עוד
כבל HDMI לHDMI מסדרת AVINITY באורך מטר מבית Hama
כבל תומך בהעברת Ultra HD 4K ותלת מימד 3D תומך בהעברת -High Speed with Ethernet רזולוציה מקסימאלית :4096X2160 פיקסלים מהירות העברת נתונים -21Gbit /s ראשים מוזהבים-24 Karat תקן:1.4 דגם:107462 יצרן:Hama אחריות: חודש של היבואן
39 קרא עוד
כבל אודיו מאריך PL-3.5 מ"מ זכר ל PL-3.5 מ"מ נקבה באורך 2 מטר מבית Hama
כבל איכותי בעל ראשי אלומיניום מוזהבים אורך:2 מטר  דגם: 80867 מותג:Hama אחריות: חודש של היבואן
10 קרא עוד
כבל אודיו PL-3.5 מ"מ זכר ל PL-3.5 מ"מ זכר באורך 2 מטר מבית Hama
כבל איכותי בעל ראשי אלומיניום מוזהבים יכולת פתיחה עד אורך של מטר אורך:2 מטר  דגם: 104846 מותג:Hama אחריות: חודש של היבואן
15 קרא עוד
כבל אודיו PL-3.5 מ"מ זכר ל PL-3.5 מ"מ זכר באורך 2 מטר מבית Hama
כבל איכותי בעל ראשי אלומיניום מוזהבים אורך:2 מטר  דגם: 80869 מותג:Hama אחריות: חודש של היבואן
10 קרא עוד
כבל אודיו PL-3.5 מ"מ ל RCA 2 באורך 2 מטר מבית Hama
כבל איכותי בעל ראשי אלומיניום מוזהבים אורך:2 מטר  דגם: 104541 מותג:Hama אחריות: חודש של היבואן
15 קרא עוד
כבל COAX לסאבוופר והעברת תמונה באורך 1.5 מטר מבית Hama